>> Bezoek bedrijfswebsite

In beeld

Voor een goede sfeer hebben wij bij Noliko geen teambuilding nodig.

Sinds kort heet Scana Noliko in Bree weer gewoon Noliko. What's in a name? In dit geval heel veel, want Noliko staat synoniem voor een grote, familiale en goede werkgever. Althans, dat is wat de medewerkers van de groenteverwerker en maaltijdbereider zelf vertellen.

Download artikel

Buscampagne

Halsbrekende toeren werden uitgehaald om onze buscampagne op de foto te zetten. Heel wat medewerkers hebben heel wat vlieg- en stuntwerk uitgehaald om ons toch een leuke foto te bezorgen.  Zij werden allemaal bedankt met een klein presentje.

Download artikel

Werken aan morgen begint vandaag

Toon is storingstechnieker bij Noliko. De job van Toon is er één met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Hij gaat steeds energiek en met plezier aan de slag en de samenwerking met zijn vele collega's maakt de werksfeer nog aangenamer en toffer.

Coaching laat kwaliteiten tot hun recht komen.

De snelgroeiende groenteverwerker en maaltijdbereider Noliko biedt kansen aan mensen met ambitie. Persoonlijke training en coaching vergemakkelijken het stapje hogerop 

"Omdat we erg veel belang hechten aan individuele feedback en efficiënte opvolging, waren we verplicht om een extra hiërarchisch niveau in te richten," zegt HR-director Jan Dirkx.  "Zo zijn we overgegaan tot de aanstelling van 'voorwerkers', die zowel intern zijn doorgegroeid als extern gerekruteerd werden."

Download artikel

De persoonlijke touch: een schot in de roos.

De medewerkers van Noliko weten van aanpakken, vertelt Edith Reyskens, Human Resources Officer bij voedingsbedrijf Noliko. ‘We hebben respect voor elkaar en zetten met z’n allen onze schouders onder een fijne werksfeer waarin iedereen kansen krijgt.’

Wij toetsen haar verhaal af bij 4 medewerkers.

Download artikel

Doorgroeikansen stellen toekomst bij Noliko veilig.

Traditierijke bedrijven steunen op strategisch sterke keuzes. Net zoals Noliko vandaag flink groeit dankzij de juiste opties die destijds bij de start werden genomen, moet een uitgekiend HR-beleid de basis voor de toekomst leggen.

Download artikel

HR ism Kanaal Z

Noliko heeft geen alom bekende naam. Maar hoe trek je dan nieuwe werknemers aan? Wel, via je personeel dat je al hebt.'

Een reportage met Anneke Ernon voor Kanaal Z.

De mensen van Scana Noliko weten van aanpakken.

Met 677 medewerkers is groenteverwerker en maaltijdbereider Scana Noliko in Bree één van de kroonjuwelen van de Limburgse economie. Een solide werkgever die een filosofie hanteert die volledig past bij het karakter van de mensen die er hun brood verdienen.

 

Download artikel

Ondernemen versterkt Limburg

Laura Swinnen, laborante bij Noliko is fier op haar werk.  Ze zet graag haar talent in voor een toekomst met perspectief in een groeiend bedrijf in de regio.