>> Bezoek bedrijfswebsite

Medewerker commerciële dienst Benelux & Scandinavië

Vestiging Bree - Dagdienst

Bedrijfsomschrijving

Werken bij Greenyard Prepared (voorheen Noliko) is proeven van een gedegen job met inhoud waarbij je je talenten volledig kan inzetten en verder kan ontwikkelen.  Een fijne werksfeer en eigen inbreng in een toffe ploeg geven je elke dag weer voldoening om ertegenaan te gaan. 

Greenyard Prepared is een Europese marktleider die vers geoogste groenten & fruit bewerkt tot voedingsproducten die gemakkelijk bewaard en geconsumeerd kunnen worden.  Wij bieden onze klanten - waaronder zowel retailers als foodservicebedrijven en de voedingsindustrie - een uitgebreid gamma van producten, van de klassieke conserven in blik en glas tot kant-en-klare soepen, sauzen en gerechten.  We spelen met onze producten in op de behoeften van moderne consumenten die lekker, gemakkelijk en snel maar tegelijk ook gezond willen eten. 

Greenyard Prepared realiseert met 919 werknemers een omzet van bijna 330 miljoen euro.  Aandacht voor het milieu en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.  De trouw van onze klanten vormt hiervan het beste bewijs.  Dezelfde aandacht besteden we graag aan ons personeel.

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een aantal dedicated key accounts en dit van offerte tot en met uitlevering.  Hiervoor verzorg je de communicatie met de account. 
 • Als rechterhand van de sales manager coördineer je de opstart van nieuwe projecten/business.
 • Je houdt de voorraadstatus (product- en verpakkingsmaterialen) en de afnames in het oog van een uitgebreid productengamma.
 • Daarnaast verzorg je het digitaal klassement, houd je het klantenbestand up-to-date en ben je het aanspreekpunt met betrekking tot klachten.

 

Profiel

 • Je volgde een opleiding op minimum bachelorniveau of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt ruime werkervaring m.b.t. administratie in een commerciële omgeving, voorraadplanning en klantencontacten.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels, bijkomende talen zijn een plus. 
 • Je bent een vlotte communicator, zowel t.a.v. de externe klant als intern.
 • Je kan zelfstandig en gestructureerd werken, maar hecht ook belang aan overleg met collega’s.
 • Je werkt proactief en neemt initiatief.
 • Je kan vlot overweg met MS Office en hebt bij voorkeur een eerste ervaring met een ERP-pakket

 

Aanbod

Je komt terecht bij Greenyard Prepared, een internationaal gerenommeerd en sterk groeiend bedrijf dat deel uitmaakt van Greenyard, wereldwijde marktleider in verse en bereide maaltijden.  Je kan rekenen op een degelijk salarispakket, inclusief extralegale voordelen (maaltijdcheques, medische kostenverzekering, aanvullend pensioenplan en een ruim pakket aan sociale voordelen)

Locatie

Solliciteer hier

Contactpersoon

Edith Reyskens

HR officer

Getuigenissen

Getuigenissen

In juni 2000 ben ik afgestudeerd als bachelor rechtspraktijk en kon ik vrij snel aan de slag in mijn eerste job. Na een tweetal jaren heb ik besloten om te verhuizen naar het buitenland, ik was immers ...

Karolien Bielen

medewerkster commerciële binnendienst
Alle getuigenissen